top of page

Grupo CoopAustralis

Público·8 miembros
Anthony Wilson
Anthony Wilson

What You Need to Know About Limba Romana Manual Pentru Studentii Straini.pdf: An Overview and Summary of the ManualCartea Limba romana pentru studentii straini din anul pregatitor. Nivel A1-A2 - Cristina-Valentina Dafinoiu a fost scrisă de Cristina-Valentina Dafinoiu, Laura-Elena Pascale și a apărut în anul 2015 la editura UNIVERSITARA.
Limba Romana Manual Pentru Studentii Straini.pdfDacă îți dorești să citești cartea integral folosește butoanele de mai jos pentru a naviga la librăriile online care comercializează cartea Limba romana pentru studentii straini din anul pregatitor. Nivel A1-A2 - Cristina-Valentina Dafinoiu în format fizic.


Lucrarea se adresează în primul rând studenților străini din anul pregătitor, care vin în România să urmeze cursurile universităților românești la diferite specializări, în limba română.Citește tot rezumatul cărții Limba romana pentru studentii straini din anul pregatitor. Nivel A1-A2 - Cristina-Valentina Dafinoiu... [...] Cu siguranță, experiența acumulată pe parcursul anilor de activitate cu grupele de studenți străini ne-a fost de mare ajutor în alcătuirea și structurarea unităților de învățare care cuprind texte pe teme din domenii diferite, foarte utile studenților în descoperirea realităților societății românești, completate de un lexic adaptat nevoilor de exprimare la nivel începător, probleme de gramatică explicate pe înțelesul tuturor și în final un set de exerciții foarte variate, care abordează toate compartimentele limbii și care îmbină într-un mod eficient și atractiv cunoștințele de vocabular cu cele de fonetică, morfologie și sintaxa românească. Pentru a înlătura monotonia repetării aceluiași tip de exercițiu, am îmbinat exercițiile care permit dezvoltarea competențelor de citit ale cursantului, cu exerciții pentru dezvoltarea competențelor de scris (exercițiile presupun înlocuirea unor forme cu altele, găsirea de antonime/sinonime, alegerea unei variante corecte, răspunsul la întrebări, găsirea unor greșeli și corectarea lor, completarea spațiilor libere, compuneri pe diverse teme etc.) și de vorbit în limba română (descrieri de imagini, realizarea de dialoguri în diferite situații de comunicare).[...] Textele și exercițiile sunt dublate de prezentarea unor imagini clare și sugestive pentru problema de limbă abordată [...] Fiecare unitate în parte a fost realizată în ideea de a acoperi aproximativ 10 (zece) ore de curs, această limită putând fi modificată în plus sau în minus, în funcție de profilul specific fiecărei grupe de cursanți. Lucrarea se vrea a fi una de tip aplicativ, cu un conținut adaptat nevoilor de exprimare în limba română la nivelul A1-A2. (Autoarele)Citește mai puțin...


Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Limba romana pentru studentii straini din anul pregatitor. Nivel A1-A2 - Cristina-Valentina Dafinoiu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic ? ca să comanzi chiar acum.


Ediia a III-a, 2012Reeditare n cadrul proiectului Cursuri delimba romn i de orientare socio-cultural pentru RTT 2011-2012,implementat de Institutul Intercultural Timioara n parteneriat cuMinisterul Educaiei, Cercetrii, Tineretului i Sportului,Universitatea de Vest din Timioara, Centrul Cultural Romno-Arab iOrganizaia Femeilor Refugiate n Romnia i finanat prin Programulgeneral Solidaritatea i gestionarea fluxurilor migratorii, FondulEuropean de Integrare a resortisanilor rilor tere, Programul anual2010


Romnii vorbesc mult, aa c pentru a vi-i face prieteni va trebuis le vorbii i voi. Cele dou manuale v sprijin s nvai romnete pas cupas, puin cte puin, la nceput mai simplu cu un Bun venit n Romnia!,iar apoi mai elaborat n ABC pentru Romnia!.


Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page